Hiiskahdus | YRITYS
26
page-template-default,page,page-id-26,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.0.1, vertical_menu_with_scroll,side_menu_slide_from_right,transparent_content
 

YRITYS

• PERHE- JA PSYKOTERAPIA
• KONSULTOINTI JA TYÖNOHJAUS
• PALVELUOHJAUS JA VANHENPAINOHJAUS

Hiiskahdus Oy on yksityisiä työnohjaus- ja terapiapalveluita tuottava yritys. Moniammatillisen ja laaja-alaisen osaamisemme avulla saamme teille nopeasti oikea-aikaista apua. Meillä on pitkä kokemus muiden muassa erityissosiaalityöstä, lastensuojelusta ja mielenterveys- ja päihdetyöstä.

Autamme yksityishenkilöitä, yrityksiä sekä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia.

Tarjoamme oikea-aikaista, kokonaisvaltaista ja kohdennettua palvelua ennaltaehkäisevällä tai korjaavalla työn tasolla. Tavoitteellisella työllä voimme saavuttaa konkreettisia tuloksia.

Palvelu järjestetään asiakkaan tilauksesta palveluhinnastomme mukaisesti.

OTA YHTEYTTÄ

Jaana Kivistö (s. 1969)
puh. 044 256 1732, jaana.kivisto@hiiskahdus.fi
VTL, sosiaalityöntekijä, perheterapeutti, psykoterapeutti (Valvira).
Jaana Kivistö on valtiotieteen lisensiaatti erikoisalanaan marginalisaatio kysymykset. Jaana Kivistö on työskennellyt sosiaalityöntekijänä vuodesta 1997 lähtien, pääasiassa lastensuojelussa ja nuorten parissa. Kivistö on tehnyt asiakastyön lisäksi tutkimus- ja selvitystyötä.

 

 

 

Minna Manelius (s. 1975)
VTM, sosiaalityöntekijä, perheterapeutti, psykoterapeutti (Valvira), sosionomi, ammatillinen opettaja (AmO).
Minna Manelius on työskennellyt lastensuojelun, varhaiskasvatuksen sekä vanhuspalveluiden parissa vuodesta 1995 lähtien asiantuntijana, työntekijänä sekä esimiehenä. Manelius on pitänyt yksityisvastaanottoa vuodesta 2009 liittyen työnohjaus- ja terapiapalveluihin ja toimii Hallinto-oikeudessa asiantuntijana.

Hiiskahdus Oy
PL 4
00671 Helsinki
y-tunnus 2304359-9
hiiskahdus@hiiskahdus.fi
www.hiiskahdus.fi

 

Kotikäyntejä sopimuksen mukaan.